gta02 sound on recent kernels (2.6.33-2.6.35)

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

gta02 sound on recent kernels (2.6.33-2.6.35)

Vasily Khoruzhick
Hi, did anyone tested sound driver on subj kernel versions? Does it work at
all?

I'm trying to get sound driver for my machine (rx1950 pda, same cpu as in
freerunner, but different sound codec) working, it used to work on 2.6.28
kernel, but pretty same code produces no sound on 2.6.35-rc1 :(

Of course, master and pcm channels are unmuted.

Regards
Vasily

signature.asc (205 bytes) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: gta02 sound on recent kernels (2.6.33-2.6.35)

Gennady Kupava
Hi, Vasily

I have no sound on 6.34.

mplayer just starts, opens and setups device but can't produce sound: i
see:

A:   0.0 (00.0) of 229.0 (03:49.0) ??,?%

numbers like it playing, but this never changes.

I have different from 6.29 config, and i comletely didn't even tried to
investigate this, just ignored atm.

Gennady

В Срд, 23/06/2010 в 00:09 +0300, Vasily Khoruzhick пишет:

> Hi, did anyone tested sound driver on subj kernel versions? Does it work at
> all?
>
> I'm trying to get sound driver for my machine (rx1950 pda, same cpu as in
> freerunner, but different sound codec) working, it used to work on 2.6.28
> kernel, but pretty same code produces no sound on 2.6.35-rc1 :(
>
> Of course, master and pcm channels are unmuted.
>
> Regards
> Vasily